top of page
  • Writer's pictureAnnina

PUHDAS Eteeriset Öljyt sopivat moneen

Puhdas Companylla on jälleen hyviä uutisia tuoterintamalla! Olemme pitkän tuotekehitysprosessin päätteeksi saaneet valmiiksi oman eteeristen öljyjen sarjamme, josta olemme erityisen ylpeitä. PUHDAS Eteeriset Öljyt ovat korkealaatuisia ja 100% eteerisiä öljyjä, jotka tulevat laimentomattomana suoraan luonnosta.


Julkaisimme 7 erilaista ja ihanaa tuoksua, joilla kaikilla on omat vahvuutensa. Mikäli olet jo ihastunut pyykkietikoihimme, meillä on sinulle hyviä uutisia: Signaturetuoksumme Metsä ja Meri löytyvät nyt myös eteeristen öljyjen sarjasta ja ovat täysin ainutlaatuisia omalla reseptillämme valmistettuja!


Mietitkö vielä mihin eteeriset öljyt sopivat omassa arjessasi? Tutustu alla eteerisiin öljyihin ja esimerkkeihin niiden lukuisista käyttötavoista.


PUHDAS Metsä Eteerinen öljy

PUHDAS Metsä 100% Eteerinen Öljy


Oma ainutlaatuinen tuoksusekoituksemme tuo havumetsän tuoksun kotiisi ja sopii esimerkiksi vaatehuoneen raikastamiseen tai saunatuoksuksi.


Vinkki: Laita muutama tippa öljyä pumpuliin. Laita pumpuli kangaspussukkaan ja vaatehuoneeseen/-kaappiin. Ihana Metsän tuoksu korvaa tunkkaisen pölyn hajun ja jättää vaatteesi metsänraikkaiksi!


PUHDAS Meri Eteerinen öljy

PUHDAS Meri 100% Eteerinen Öljy


Oma ainutlaatuinen tuoksusekoituksemme tuo merituulen tuoksun kotiisi ja sopii kodin ja tekstiilien raikastamiseen.


Vinkki: Meren tuoksu on erityisen edukseen diffuusorissa, josta se leviää hiljalleen raikastamaan kotisi!Teepuu Eteerinen öljy

PUHDAS Teepuu 100% Eteerinen Öljy


Teepuun antiseptiset ominaisuudet sopivat siivoukseen sekä kasvojen epäpuhtauksien vähentämiseen.


Vinkki: Lisää 1-2 tippaa normaaliin yövoiteeseesi ja anna teepuun tehdä taikojaan yöllä! Huom! Eteeristä öljyä tulee aina sekoittaa vain pieni määrä toiseen öljyyn tai voiteeseen, älä siis käytä sitä suoraan iholle.Appelsiini Eteerinen öljy

PUHDAS Appelsiini 100% Eteerinen Öljy


Erityisesti joulun alla appelsiini tuo ihanaa tunnelmaa kotiin diffuusorin tai muun haihduttimen avulla.


Vinkki: Laita tippa suoraan kynttilään ja sinulla on tuoksukynttilä!

Laventeli Eteerinen öljy

PUHDAS Laventeli 100% Eteerinen Öljy


Laventeli on yleisesti suosittu vaatekaapin tai -huoneen raikastaja. Rauhoittavien ominaisuuksiensa ansiosta laventelia käytetään myös rentoutumiseen ja nukahtamiseen.


Vinkki: Tipauta muutama tippa tyynyllesi tai laita diffuusori höyryämään ennen nukkumaanmenoa ja olet untenmailla ennen kuin arvaatkaan!

Eukalyptus eteerinen öljy

PUHDAS Eukalyptus 100% Eteerinen Öljy


Saunatuoksuista suosituin. Eukalyptus tuo ihanan lisän saunahetkiisi ja avaa hengitysteitä tehokkaasti löylyveteen sekoitettuna.


Vinkki: Eukalyptus vie joulusaunasi uudelle tasolle! Sekoitathan vain pienen määrän öljyä (1-3 tippaa) yhteen kiululliseen.


Piparminttu Eteerinen öljy

PUHDAS Piparminttu 100% Eteerinen Öljy


Virkistää mieltä ja sopii esimerkiksi raikastamaan vessan.


Vinkki: Laita muutama tippa vessanpönttöön tai lavuaariin ja vessan epätoivotuista hajuista ei ole tietoakaan!
Commentaires


bottom of page