top of page

 Puhdas arki

...valinta kerrallaan

Haluamme tehdä aidosti hyvää.

Lahjoitamme jokaisesta tuotteesta osan ympäristöä hyödyttävään kohteeseen. 

Asiakkaanamme pääset mukaan hyväntekeväisyysprojekteihin tuotteista löytyvien QR-koodien avulla.

Ostamalla tuotteitamme olet osa uudenlaista kulutusta, jossa jokainen tuote antaa osan takaisin luonnolle.

Metsä

May the forest be with you.

Suomi on tuhansien järvien, mutta myös metsien maa. Metsät ovat tehokkaimpia keinoja sitoa hiilidioksidia ilmakehästä, minkä takia niiden säilyvyys on elintärkeää.

PUHDAS lahjoittaa jokaisesta myydystä Metsä-tuotelinjaan kuuluvasta tuotteesta osan Luonnonperintösäätiölle ikimetsien suojeluprojektiin. Pääset seuraamaan projektia Metsä-tuotteistamme löytyvän QR-koodin avulla. 

 

Luonnonperintösäätiöön pääset tutustumaan tästä. 

Ilma

Nothing like fresh air.

Pidämme hengittämäämme raikasta ilmaa usein itsestäänselvyytenä, vaikka sitä se harvoin on. Emme pysty yksin puhdistamaan ilmaa, mutta voimme valinnoillamme viedä muutosta yhden askeleen eteenpäin. 

Jokaisesta ostetusta Ilma-tuotteesta lahjoitamme osan istutapuita.fi:lle, joka istuttaa lahjoituksilla uusia puuntaimia. Jokainen uusi puu on merkityksellinen puhtaalle ilmalle sen sitoman hiilidioksidin takia. 

Lisätietoja lahjoituksesta voit lukea Ilma-tuotteiden QR-koodista. 

Istutapuita.fi-organisaatioon pääset tutustumaan tästä.

Image by Brad Fickeisen
IMG_8747.JPG.jpg

Meri

Stay wild ocean child.

Ilman vettä ei ole elämää, silti unohdamme meriemme tärkeyden aika ajoin. Rakas Itämeremme on yksi maapallon saastuneimmista meristä.

Kaikista Meri-tuotteistamme lahjoitamme osan John Nurmisen säätiölle osaksi Puhdas Itämeri -hanketta. Pienistä puroista syntyy suuri ja puhdas meri. Meri-tuotteidemme QR-koodilla pääset seuraamaan hankkeen edistymistä.  

John Nurmisen säätiöön pääset tutustumaan tästä.

Tuotteiden QR-koodien takaa löytyvät hyvän tekemisen sivut kertovat, mihin ostamasi tuotteesta tehdyt lahjoitukset käytetään. Hyvän tekemisen sivut on tarkoitettu asiakkaillemme, jotka haluavat tietää lahjoituksien vaikutuksista lisää. Sivut päivittyvät tasaisin väliajoin uusien lahjoitusten myötä, joten kehitystä kannattaa seurata säännöllisesti.

Valitsemme hyvän tekemisen kohteemme tarkoin. Lahjoitamme ainoastaan luotettaville toimijoille.

bottom of page