top of page
  • Writer's pictureSofia

Uusi PUHDAS-jälleenmyyjä: Lapuan Kankurit

Meillä on ihania uutisia! Olemme saaneet ensimmäisen jälleenmyyjämme ja emme voisi ylpeämpinä kertoa sen olevan Lapuan Kankurit. Lapualainen yritys on täydellinen yhteistyökumppani kaltaisellemme kestävän kehityksen arvoja vaalivalle toimijalle.Lapuan Kankureiden tarina on yhdistelmä perinteisen käsityön historiaa ja nykypäivän huippudesignia. Upeat villa- ja pellavatekstiilit valmistetaan yrityksen omassa kutomossa Lapualla luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Kutomossa valmistuvat sauna-, kylpy-, kattaus- ja sisustustekstiilit, jotka ovat nousseet suureen suosioon niin Suomessa kuin myös muualla maailmassa. Perheyrityksen omat myymälät löytyvät Lapualta, Helsingistä sekä Japanista, mutta tuotteita on mahdollista ostaa myös verkkokaupasta tai ympäri Suomea löytyviltä jälleenmyyjiltä. Tutustu Lapuan Kankureihin lisää tästä: www.lapuankankurit.fi .


Jaamme Lapuan Kankureiden kanssa useita tärkeitä arvoja ekologisuudesta, laadusta sekä vastuullisesta yrittämisestä. Arvojen lisäksi pyykkietikkamme toimii loistavasti pellava- ja villatuotteiden pesussa, jossa huuhteluaineen käyttö ei ole suositeltavaa.
Tuotteitamme on mahdollista ostaa sekä Lapuan että Helsingin myymälöistä, joissa kannattaa ehdottomasti vierailla. Kauniit ja tunnelmalliset myymälät ovat todella kokemisen arvoisia!


Lapuan Kankureiden Helsingin myymälä

Katariinankatu 2,

00170 Helsinki


Lapuan Kankureiden tehtaanmyymälä

Vanhan Paukun tie 1, 62100 LapuaTämä on hieno ja merkittävä uutinen pienelle yrityksellemme. <3

Comentários


bottom of page