top of page
  • Writer's pictureSofia

Uusi PUHDAS-jälleenmyyjä: Villa Annala


Meillä on jälleen aivan ihania uutisia! Tunnettu tekstiilialan toimija Annala on ottanut PUHDAS Pyykkietikkamme kesämyyntiin Lapuan Villa Café & Shop -myymälään.

Suomessa sijaitseva Annala Oy on ainut jäljellä oleva kotimainen huonekalu- ja sisustuskankaita valmistava yritys ja yrityksen koko tuotanto sijaitsee Lapualla. Annalan Kutomolla on yli 100-vuotinen historia ja kankuriperinteitä on pidetty yllä jo neljän sukupolven ajan.


Ympäristöystävälliset arvot näkyvät Annalan päivittäisessä toiminnassa. Kaikki kutomiseen tarkoitetut langat hankitaan Euroopasta eikä valmistuvissa kankaissa käytetä lisä- tai muita jälkikäsittelyaineita kuin erikseen pyydettäessä. Valmistuvien kankaiden laatu ja luonnollinen alkuperä varmistavat niiden pitkän käyttöiän. Tuotannossa käytetään 100 % vesivoimalla tuotettua sähköä ja uusia ympäristöä säästäviä toimintatapoja etsitään jatkuvasti. Tutustu Annalaan tarkemmin tästä!

Annalan Kutomon vieressä sijaitsee idyllinen Villa Café & Shop, joka on tehtaanmyymälä, kesäkahvila, sisustusliike ja tapahtumapaikka tehdasrakennuksessa ihanalla Lankilankosken rannalla. Siellä voi kesäaikaan nauttia kahvikupillisesta ja paikallisesta herkusta, kropsusta, luonnonkauniissa ympäristössä ja tehdä hyviä sisustuslöytöjä. Villa Annala on auki maanantaista perjantaihin klo 12-18.


Kesä huipentuu tänä vuonna heinäkuun viimeisen viikon perjantaina 30.7. järjestettäviin poistopäiviin, jolloin upeassa tehdasmiljöössä voi tehdä todella edullisia kangaslöytöjä.


Villa Annalassa kannattaa ehdottomasti vierailla kesäaikana, sillä sen kaltaista paikkaa ei ole missään muualla Suomessa.Annalan Café & Shop

Lankilantie 90

62100 LAPUA


Kiitos Annala, pieni yrityksemme on jälleen askeleen suurempi. <3コメント


bottom of page