top of page
  • Writer's pictureSofia

Kesä ja kukkakedot - PUHDAS pyykkietikka

Kesällä luonto on kauneimmillaan. Vehreät metsät, tuhannet järvet ja ihana saaristo tarjoavat mitä upeampia hetkiä meille kesästä nauttiville suomalaisille.


Kesä on kuin hyvä ystävä, jonka tapaamista odottaa koko vuoden. Se on kuin äiti, jonka lämpö rauhoittaa syleilyynsä. Suomen luonto on kesällä kuin tytär, joka on puhjennut kukkaan pitkän kasvatustyön tuloksena. Ainutlaatuinen ja ihana Suomen kesä. Inspiroiduimme näistä ajatuksista pullottamaan palan suomalaista kesäidylliä ja niin syntyi PUHDAS Kesä Pyykkietikkamme.
PUHDAS Kesä Pyykkietikka tuo pyykkipäiviin kukkakedon tuoksun, joka vie pyykinpesijän keskelle värikästä kukkaniittyä. Pyykit voi ripustaa kuivumaan pyykkinarulle ja ulkona kuivuessaan ne säilyttävät raikkaan kesäisen tuoksun.


Kesällä on aikaa tehdä myös muita askareita, joihin pyykkietikkamme sopii loistavasti. Voit käydä lukemassa pyykkietikan eri käyttömahdollisuuksista täältä.

Mökkeily meren rannalla tai saaristossa on monen suomalaisen kesälomalistalla. Ihania meripäiviä varjostavat kuitenkin rannikkovesistöjen rehevöityminen, johon rakas Itämeremme, saaristomatkailun mahdollistaja, tarvitsee apuamme. Haluamme Meri-tuotteidemme lisäksi lahjoittaa jokaisesta ostetusta Kesä-tuotteestamme osan John Nurmisen säätiön hyväksi. Voit käydä lukemassa heidän toiminnastaan lisää täältä. Kesä <3 Meri.Olemme saaneet nauttia upeista kesäpäivistä koko alkukesän. Onneksi kesää on vielä jäljellä ja saamme iloita valosta ja lämmöstä vielä pitkään! PUHDAS Kesä Pyykkietikkamme on saatavilla viimeisiin kesäpäiviin saakka. Tutustu tuotteeseen tästä.

Ihania kesähetkiä ja -retkiä juuri sinulle!

Comentarios


bottom of page