top of page
  • Writer's pictureSofia

Pakkaspäivän raikkaus - PUHDAS Talvi

Muutama viikko sitten nautimme vielä luonnon omasta väri-ilottelusta, kun puut esittelivät mitä upeimpia punakeltaisia lehtiään ja aurinko lämmitti kauniita syyspäiviä. Nyt vuoden lähestyessä loppuaan, luonto alkaa vaipumaan horrokseen kuuraisten pakkasaamujen ja ensimmäisten lumihiutaleiden myötä. Talvi tekee tuloaan.

On etuoikeus nauttia lumisista talvista ja kirpeistä pakkaspäivistä Suomen ihastuttavissa talvimaisemissa. Lumiset metsät, jäätyneet vesistöt ja nenänpäätä kipristelevä pakkasilma ovat osa ainutlaatuista vuodenaikaamme. Suomen talvea tullaan ihastelemaan ympäri maapalloa eikä suotta, valkoinen ihmemaa jaksaa yllättää kauneudellaan myös suomalaiset vuosi toisensa jälkeen.


Inspiroiduimme pullottamaan palan suomalaista talvea, jonka raikas tuoksu on omiaan vaikeidenkin hajujen neutraloimisessa. PUHDAS Talvi Pyykkietikassa tuoksuu pakkaspäivä ja raikkaudellaan se on ihastuttanut jo useita asiakkaitamme Lapuan Joulumessuilla. Käytä Talvi-pyykkietikkaa huuhteluaineen sijaan tai lue sen useista muista käyttömahdollisuuksista täältä.


Ilmastonmuutos on vaikuttanut talviimme tekemällä niistä lämpimämpiä ja sateisempia. Tämä tarkoittaa rakkaan Itämeremme keskilämpötilan nousemista, eikä jäätä pääse muodostumaan samalla tavalla kuin aikaisemmin. Ilmastonmuutos vaikuttaa myös meren suolapitoisuuteen. Itämeren eläimet ja luonto ovat uuden edessä eikä tarkkaan tiedetä, miten kaikki vaikutukset näkyvät tulevaisuudessa. Haluammekin lahjoittaa jokaisesta ostetusta PUHDAS Talvi Pyykkietikasta osan Itämeren suojelutyöhön. Voit käydä lukemassa John Nurmisen Säätiön tekemästä työstä lisää täältä.


PUHDAS Talvi Pyykkietikka on uusi kausituoksumme ja sitä on saatavilla talven viimeisiin pakkaspäiviin saakka. Tutustu tuotteeseen lisää täältä.

Comments


bottom of page